MultiQuick 9 Stavmikser MQ 9005X

MultiQuick 9 Stavmikser MQ 9005X Zoom IconsView Gallery


Oppdag en fullstendig revolusjonert matlagingsopplevelse: banebrytende MultiQuick 9 stavmikser. Med udgangspunkt i vår førende stilling på markedet for stavmiksere, har vi nå introdusert en ny enestående utgave til vår kolleksjon: neste generasjons stavmikser. Enkelt sagt: det er den beste stavmikseren for de tøffeste oppgavene* - så få fart på kreativiteten og sett den nye teknologi på prøve på ditt kjøkken. Bli vant til å kunne lage alt.

*Sammenlignet med Braun stavmiksere uten ACTIVEBlade skaft.

Patentert SPLASHControl teknologi -standard for alle Braun stavmiksere.

Opplev gleden ved perfekte resultater uten søl. Brauns patenterte PowerBell blandeskaft er designet med SPLASHControl teknologi, en innovativ rekke av funksjoner som forhindrer sprut og som gir glattere resultater - for å holde deg og ditt kjøkken plettfritt.

blender
compare

Grundet til at SPLASHControl teknologi er så effektivt er samspillet mellom 3 designfaktorer: åpningen med 6 buer sørger for optimal flyt inn til bladene.

Det unike, blomsterformede blandeskaftet og bladenes unike, vinklede posisjon, sørger for trekker maten innover for et finere og glattere resultat. Denne innovative kombinasjonen av SPLASHControl teknologi er standard for hver Braun stavmikser, og gir deg perfekte blanderesultater uten spruting.

ActiveBlade teknologi

Unike ACTIVEBlades beveger seg opp og ned for å enkelt blande selv de hardeste ingredienser med 40% mindre innsats*. Utviklet for å håndtere de vanskeligste oppgaver, gir det innovative, nye og fleksible skaftet deg 250% mere aktiv overflate å jobbe med. Dette resulterer i 2 ganger så fine blending.

*Sammenlignet med Braun stavmikser uten ActiveBlade skaft

Power Bell Technology

SplashControl teknologi

Nyt perfekte resultater uten søl. Som en standard for hver av Brauns stavmiksere, er Brauns pantenterte PowerBell blandeskaft designet med SPLASHControl teknologi som hindrer spruting og som gir deg de beste blenderesulatene - for å holde deg og ditt kjøkken plettfritt.

2 Speed Control

PowerBell Pluss 

I tillegg til SPLASHControl teknologi og perfekte blenderesultater som er standard for hver Braun stavmikser, har nye MultiQuick 9 et ekstra kverneblad. Det innovative ekstra kutteområde gir deg mer kutting per rotasjon som gir raskere, mere effektive resultater og som gjør det mulig å blende større biter av mat med mindre innsats.

Powerful

Smart Speed teknologi

Verdens første Smart Speed teknologi - ingen forhåndsdefinerte hastighetsinnstillinger, du trenger bare følge din intuisjon: avhengig av hvilke resultater du vil ha, kan du enkelt justere styrken med et enkelt trykk på knappen. Trykk forsiktig for grove resultater og øk trykket for finere blending - velg alle hastigheter intuitivt uten forstyrrelse.

Chopping

1000 Watt 

Med dens svært effektve 1000-watt motor, er MultiQuick 9 Brauns mest effektive stavmikser. Den avanserte motoren justerer kraften automatisk etter dine behov: den leverer full kraft når det trengs, og sparer strøm for miljøvennlig bruk når du ikke trenger full styrke. I tillegg garanterer Smooth Start teknologi en brukervennlig opplevelse - uansett hvor hardt du trykker til å starte med.

Chopping

EasyClick system Pluss 

Raskere befestning av Easy-Click Pluss tilbehør takket være større, mere brukervennlige knapper og det intuitive, rene designet.