Multiquick 7 staafmixer | Braun

Braun logo

test
 • Multiquick 7

  Eén druk op de knop, Alle snelheden.

  Als eerste ter wereld: Braun Multiquick 7 met Smart Speed technologie.
  Hoe harder je knijpt, hoe sneller hij gaat.

New to the world in hand blenders: Smart Speed technology - the more you squeeze, the more power you get

 

Alle Multiquick 7 serie staafmixers zijn uitgerust met de gepatenteerde Smart Speed technologie. Hiermee bereid je gemakkelijk al je recepten met één hand. Zonder te hoeven stoppen pas je de snelheid aan naar je gewenste bereiding.

Voordelen van de Multiquick 7 staafmixers

 • Smart Speed technologie
 • Powerbell staafmixervoet
 • Veelzijdige accessoires

 

 

Smart Speed technologySmart Speed | Hoe werkt het?

 1. Druk de veiligheidsknop aan de bovenzijde van het handvat in.
 2. Druk de Smart Speed knop aan de voorzijde van het handvat in terwijl het groene lampje van de veiligheidsknop brand.
 3. Varieer van snelheid met één hand en één enkele beweging.
  Hoe hoger uw snelheid, hoe sneller en fijner de mix- en hakresultaten zullen zijn. 

Extra veilig
De veiligheidsknop zorgt ervoor dat de staafmixer niet per ongeluk aangezet kan worden. Na het indrukken van de veiligheidsknop licht het signaallampje groen op, waarna de Smart Speed knop binnen 5 seconden moet worden ingedrukt. Extra veilig dus wanneer je de staafmixer per ongeluk (precies op je snelheidsknop) op je aanrecht legt of wanneer iemand per ongeluk de knop aanraakt.

Optimaal gebruiksgemak
De Smart Speed knop is extra groot zodat de staafmixer uiterst gemakkelijk in gebruik is. Het handvat is gemaakt van soft touch materiaal zodat deze keukenhulp comfortabel in de hand ligt. Zo heb je optimale controle tijdens het gebruik en kan je de staafmixer goed bedienen.

 

PowerBell staafmixervoetPerformance | Voordelen

Alle Braun staafmixers zijn uitgerust met de unieke PowerBell pureervoet. Door deze pureervoet ben je als gebruiker verzekerd van de beste pureerresultaten.

Ook gaat de voet negatieve effecten van het pureren tegen. Bij bijvoorbeeld het pureren van je verse ingrediënten in je soeppan blijf je niet met je Braun staafmixer aan de bodem ‘plakken’, komt er geen golfbeweging tot stand en blijft je keuken (én kleding) schoon.

Deze voordelen komen door de 3 unieke PowerBell kenmerken:

 • Extreem harde roestvrij stalen messen
  Niet alleen zijn de messen gemaakt van het juiste materiaal voor een zeer fijn pureerresultaat. Zó gevormd en geplaatst om vacuümtrekken tegen te gaan.
 • Unieke kelkvormige pureervoet
  Hierdoor ben je als keukenprins(es) sneller klaar met pureren.  
 • 6 inkepingen in de voet
  Door de inkepingen worden de ingrediënten naar de messen ‘getrokken’ om fijngemalen te worden. Zonder dat je keuken vies wordt!

EasyClick accessoires | uitermate veelzijdig

De Multiquick 7 serie biedt een breed aanbod aan accessoires waardoor je meer kunt dan alleen pureren. Het zijn de perfecte tools voor gezonde en smakelijke gerechten – van gemakkelijke bereidingen tot hoogstaande recepten. Je zult versteld staan van de snelheid en het gemak van deze staafmixer. Bereid de meest complexe recepten zonder problemen met behulp van deze veelzijdige accessoires. De mogelijkheden zijn eindeloos - Ervaar het zelf. 

Mengbeker (600ml)
Bij iedere Multiquick 7 staafmixer krijg je standaard een kunststof 600ml mengbeker. Met een duidelijke maatverdeling, zowel in ml als fl oz, meet in ingrediënten gemakkelijk af. De mengbeker is te gebruiken om bijvoorbeeld een smoothie in te pureren. Of gebruik de beker in combinatie met de garde en klop hierin eieren, slagroom en/of eiwit.

Garde
Nog niet eerder had je zo snel een perfect resultaat met een garde. Klop en/of roer slagroom, eieren, luchtige cakemix of smaakvolle sausjes van lage tot hoge snelheden. Klaar in een handomdraai.

Hakmolen (350ml)
De compacte hakmolen van 350ml is zeer geschikt voor het fijn hakken van kleine hoeveelheden. Zo hak je verse kruiden maar ook een ui in slechts enkele seconden fijn, zonder tranende ogen.

Hakmolen (500ml)
Het grotere broertje van de bovenstaande compacte hakmolen. Met een inhoud van 500ml hak je grotere hoeveelheden tegelijk fijn met behulp van deze hakmolen.

Multifunctionele bereidingskom / IJscrusher (1250ml)
Deze bereidingskom kan op twee manieren worden gebruikt. Met het bijgeleverde mes snij je grote hoeveelheden ingrediënten, zoals wortel, kaas en noten snel fijn. Door de ruime inhoud van 1250ml kan je deze kom ook gemakkelijk gebruiken voor het mixen van drankjes. Plaats het ijscrushing mes in de bereidingskom en ijsblokjes zijn in no-time fijn.

Alles-in-1 food processor accessoire (1500ml)
De ultieme keukenhulp voor in je keuken. Met behulp van deze food processor accessoire hak, snijd, rasp en kneed je zelfs deeg!

Doordat de Multiquick 7 serie staafmixers zijn uitgerust met het EasyClick systeem wissel je heel gemakkelijk van accessoire.

Jouw keukenwensen | Jouw staafmixerset

De Braun Multiquick 7 serie staafmixers bestaat uit vijf verschillende set. Deze sets verschillen van elkaar door de accessoires die in combinatie met de Multiquick 7 staafmixer met Smart Speed technologie worden geleverd. Afhankelijk van jouw keukenactiviteiten en -wensen kies je de staafmixerset die het beste bij jou past:

MQ700 Soup   MQ725 Omelette   MQ735 Sauce  
     

 

  MQ745 Aperitive   MQ775 Pâtisserie
   

Alle accessoires zijn tevens los verkrijgbaar. Mocht je na verloop van tijd (of direct) je staafmixer willen uitbreiden, geen probleem!

Multiquick 7 getest

Lekker druk? 

Linda Bosscher is werkende moeder én foodblogger. Voor velen van jullie herkenbaar: tijd tekort maar toch wil je een lekkere, gezonde maaltijd op tafel toveren voor je gezin. Linda is met onze Multiquick 7 staafmixer aan de slag gegaan en maakte binnen 'no time' de heerlijkste recepten klaar. Wat dacht je van een verse hutspot? Heerlijk met dit weer!

Multiquick 7 recepten

Recepten
De mogelijkheden met de Multiquick 7 staafmixer zijn eindeloos. Verras je vrienden met de meest uiteenlopende gerechten. Ontdek hier snel welke overheerlijke gerechten je op tafel kunt toveren met de Multiquick 7 staafmixer! 

Multiquick 7 getest

Experts aan zet

Jorrit en Sofie. Een leuk stel met een eigen foodblog met lekkere en simpele recepten. Speciaal voor Braun hebben zij recepten gemaakt met de Multiquick 7 staafmixer. Wat dacht je van een heerlijke gevulde groentensoep

Multiquick 7 getest

Multiquick 7 getest

Foodblogster Ellen is voor Braun aan de slag gegaan met de Multiquick 7 staafmixer. Ze was sceptisch, want keukenapparaten zijn niet zo haar ding. Een goede proef op de som dus voor Braun! Ellen maakt de meest originele, lekkere én gezonde gerechten klaar. Zo maakte ze onder andere een verrassende smoothie met blauwe bessen, dadels en chocolade en kwam ze erachter dat haar nieuwe Braun keukenhulpje toch wel erg handig is.. 

Award pagina

Awards 
Koop je een Braun product, dan ga je voor kwaliteit. Braun hecht veel waarde aan duurzaamheid en design van haar producten. En dat wordt beloond. Braun heeft een aantal mooie awards in ontvangst mogen nemen, onder andere voor de Multiquick 7 staafmixerserie. Bekijk hier welke awards Braun heeft gewonnen.